Lauantai, 25 lokakuu 2014

Muuntaminen Corel Painter Paperin laatu osaksi Pattern

17 marraskuu 2009 by
Arkistoida paperit

Minun Pattern Kynät Plus (ja Pattern Kynät Glow) harja kirjastot (ladattavissa tällä sivustolla) on muunnelma nimeltä WYSIWYG Paperi Extractor. Tässä opetusohjelmassa minä näytän sinulle, miten käyttää tätä varianttia poimia kaikki ladattu paperin laatu ja sieppaa että tekstuuri Painter malli.

1. Valitse WYSIWYG Paper Extractor Variant

media_1258418481077.png

Ladata joko Pattern Kynät Plus tai Pattern Kynät Glow harja kirjasto ja valitse WYSIWYG kirjan Extractor variantti Brush valitsin.

2. Valitse Paperin laatu muuntamisesta

media_1258418827966.png

Tässä esimerkissä olen valinnut kontrastikas Random Halkeamat paperi Ekstrat> kontrastikas Textures paperi kirjasto. Jos sinulla ei vielä ole tätä kirjaston Maalari Sovelluksen asennus levy, resursseja voi ladata Corel verkkosivuilla.

Varten muuntamista malli, on tärkeää huomata, että laatta mitat muuttuvat paperi asteikon arvo muuttuu. Tässä esimerkissä, lisäämällä paperin asteikon 115 prosenttiin (oletusarvo on 100 prosenttia), mitat laatta ovat muuttuneet 294 rivit (vastaa 294 pikseliä korkea) ja 294 Pylväät (vastaa 294 pikseliä leveä).

Ulkonäkö tuloksena malli on sama kuin kuvattu kirjassa esikatseluikkunassa. Ennen syömällä malli, on myös mahdollista kääntää paperin (tummat alueet tulevat valoa, ja vaaleat kohdat näyttävät tumma), klikkaamalla Käänteinen Paper painiketta Papers paletti. On myös mahdollista säätää paperin kontrastia ja kirkkautta arvoja, käyttäen vastaavaa liukusäädintä palettiin. Muista kuitenkin, että lähteenä joidenkin Pattern Pen Plus vaihtoehdot on kaavaa kuin peittävyys eli valkoisia alueita siveltimen veto jää läpinäkyvä taustalla pikseliä, jolloin mahdollinen parempana korkea kontrasti rakenne.

3. Luo uusi Painter asiakirja

media_1258474501277.png

Käyttämällä Rivit (pikselin korkeus) ja kolumnit (pikselin leveys) arvot Papers paletti, luo uusi asiakirja Painter, tässä esimerkissä 294 pikseliä leveä ja 294 pikseliä korkeus 72 ppi.

4. Puretaan Paper laatta

media_1258473924771.png

Edellä kuvakaappaus, olen käyttänyt WYSIWYG kirjan Extractor variantti oletusasetukset ja maalattu valitun paperin laatu suoraan kankaalle aiemmin luotu asiakirja. Nyt on mahdollista nähdä pienen otoksen alueen alkuperäisen tekstuurin edustettuina kirjassa esikatseluikkunassa joka on siirretty uuteen asiakirjaan.

Huomaa, että kun maalaus rakenne, olkaa varovaisia, jotta rakenne on siirretty kokonaan, aina reunat kankaalle. Maalata samoilla alueilla tarvittaessa toistuvasti, jotta voidaan kattaa.

5. Capture Pattern

media_1258476250417.png

Kanssa tekstuuri maalattu asiakirja on avattu, valitse Capture kuvio kuviot paletin flyout valikosta.

6. nimi ja säästä Pattern

media_1258476617862.png

Capture Pattern valintaikkuna, käytä Bias asetuksena 0 prosenttia, nimi kuvio (Olen päättänyt käyttää samaa nimeä kuin alkuperäinen paperi), ennen kuin valitset OK.

7. Uusi Pattern käyttö

media_1258477037432.png

Tässä kuvassa olen maalannut uuden tekstuuri käyttäen Pattern Chalk 70 variantti minun Pattern Kynät Plus kirjasto.

Kun käytät WYSIWYG Paperi Extractor variantti, huomaa, että pääväri asetetaan automaattisesti valkoiseen, ja sen väri musta oletusarvoisesti. Siksi, kun valitset toisen vaihtoehdon maalata, joudut luultavasti valita eri tärkein väri Värit paletissa.

Vaikka olen lisännyt tämän mukautetun kuvion oletuksena Pattern kirjasto, se on hyvä idea luoda mukautettuja malli kirjastot ja siirtää muokatun kuvioita näihin kautta ,. Pattern Mover valintaikkuna (katso minun erillinen viesti "Työskentely Maalarin Pattern Mover").

Jaa

Kommentit

2 Responses to "muuntaminen Corel Painter Paperin laatu tulee Pattern"
 1. Pauline Musta sanoo:

  Minulla oli nopea harrastella eilen Daavidin WYSIWYG linko ja tykkäsin mutta kokonaisuutena, Pattern kynät on paljon potentiaalia ja kannattaa tutkia tarkemmin !!! Kiitos tuutin täällä ja harjasetti ......!

  Slainte
  Pauline Musta

 2. harja sanoo:

  Pauline Musta : Minulla oli nopea harrastella eilen Daavidin WYSIWYG linko ja tykkäsin mutta kokonaisuutena, Pattern kynät on paljon potentiaalia ja kannattaa tutkia tarkemmin !!! Kiitos tuutin täällä ja harjasetti ......!
  Slainte
  Pauline Musta

  Kiitos positiivista palautetta, Pauline, ja myös kerroit minulle opetusohjelma työskennellyt sinulle.

  David