Sunnuntai 22 maaliskuu 2015

Muuntaminen Corel Painter Paperin laatu osaksi Pattern

17 marraskuu 2009 by
Filed under Papers

Minun Pattern Kynät Plus (ja Pattern Kynät Glow) harja kirjastot (ladattavissa tällä sivustolla) on muunnelma nimeltään WYSIWYG Paper Extractor. Tässä opetusohjelmassa, minä näytän sinulle, miten käyttää tätä varianttia poimia kaikki ladattu paperin laatu ja sieppaa että tekstuuri Painter kuvio.

1. Valitse WYSIWYG Paper Extractor Variant

media_1258418481077.png

Aseta joko Pattern Kynät Plus tai Pattern Kynät Glow harja kirjasto ja valitse WYSIWYG kirjan Extractor variantti Brush valitsin.

2. Valitse Paperin laatu konversiokeskus

media_1258418827966.png

Tässä esimerkissä olen valinnut kontrastikas Random Halkeamat paperin Ekstrat> kontrastikas Tekstuurit paperi kirjasto. Jos sinulla ei vielä ole tätä kirjaston Painter Sovellus asentaa levylle, resurssit voidaan ladata Corel verkkosivuilla.

Varten muuntamista kuvio, se on tärkeää huomata, että laatta mitat muuttuvat paperi asteikon arvo muuttuu. Tässä esimerkissä lisäämällä paperi mittakaavassa 115 prosenttia (oletus on 100 prosenttia), mitat laatta ovat muuttuneet 294 rivit (vastaa 294 pikseliä korkea) ja 294 Pylväät (vastaa 294 pikseliä leveä).

Ulkonäkö tuloksena malli on sama kuin kuvattu kirjassa esikatseluikkunassa. Ennen syömällä malli, se on myös mahdollista kääntää paperia (tummat alueet tulevat valoa, ja vaaleat kohdat näyttävät tumma), klikkaamalla Käänteinen Paper painiketta Papers paletti. On myös mahdollista säätää paperin kontrastia ja kirkkautta arvoja käyttäen kunkin liukusäätimiä tässä paletissa. Muista kuitenkin, että koska lähde joidenkin Pattern Pen Plus variantit on kaavaa kuin peittävyys, joka vastaa valkoisia alueita siveltimen veto jää läpinäkyvä taustalla pikseliä, jolloin mahdollinen parempana korkea kontrasti rakenne.

3. Luo uusi Painter asiakirja

media_1258474501277.png

Käyttämällä Rivit (pikselin korkeus) ja kolumnit (pikselin leveys) arvot Papers paletti, luo uusi asiakirja Painter, tässä esimerkissä 294 pikseliä leveä ja 294 pikseliä korkeus 72 ppi.

4. Puran Paper Tile

media_1258473924771.png

Edellä kuvakaappaus, olen käyttänyt WYSIWYG kirjan Extractor variantti oletusasetuksilla ja maalattu valitun paperin tekstuuri suoraan kankaalle aiemmin luotu asiakirja. Nyt on mahdollista nähdä pienen otoksen alueen alkuperäisen tekstuurin edustettuina kirjassa esikatseluikkunassa, joka on siirretty uuteen asiakirjaan.

Huomaa, että kun maalaus tekstuuri, olkaa varovaisia, jotta rakenne on siirretty kokonaan, aina reunat kankaalle. Maalaa samana alueilla tarvittaessa toistuvasti, varmistaa kattavuus.

5. Capture Pattern

media_1258476250417.png

Kun tekstuuri maalattu asiakirja on avattu, valitse Capture Pattern Patterns paletin flyout valikosta.

6. nimi ja säästä Pattern

media_1258476617862.png

Vuonna Capture Pattern dialogi, käytä Bias asetus 0 prosenttia, nimi kuvio (Olen päättänyt käyttää samaa nimeä kuin alkuperäinen paperi), ennen kuin valitset OK.

7. Uusi Pattern Käytä

media_1258477037432.png

Tässä kuvakaappaus, olen maalannut uuden kuvio rakenne käyttäen Pattern Chalk 70 variantti minun Pattern Pens Plus kirjasto.

Kun käytät WYSIWYG Paper Extractor variantti, huomaa, että pääväri tulee automaattisesti valkoinen, ja lisäksi väri musta oletuksena. Siksi, kun valitset toisen vaihtoehdon maalata, joudut luultavasti valita eri tärkein väri Värit-paletin.

Vaikka olen lisännyt tämän mukautetun malli oletuksena Pattern kirjasto, se on hyvä idea luoda mukautettuja malli kirjastot ja siirtää muokatun kuvioita näihin kautta ,. Pattern Mover valintaikkuna (katso minun erillinen viesti "Työskentely Maalarin Pattern Mover").

Osuus

Kommentit

2 Responses to "muuntaminen Corel Painter Paperin laatu osaksi Pattern"
 1. Pauline Musta sanoo:

  Minulla oli nopea harrastella eilen David kanssa WYSIWYG linko ja tykkäsin mutta kokonaisuutena, Pattern kynät on paljon potentiaalia ja kannattaa tutkia tarkemmin !!! Kiitos tuutin täällä ja harjasetti ......!

  Slainte
  Pauline Musta

 2. harja sanoo:

  Pauline Musta : Minulla oli nopea harrastella eilen David kanssa WYSIWYG linko ja tykkäsin mutta kokonaisuutena, Pattern kynät on paljon potentiaalia ja kannattaa tutkia tarkemmin !!! Kiitos tuutin täällä ja harjasetti ......!
  Slainte
  Pauline Musta

  Kiitos positiivista palautetta, Pauline, ja myös kerroit minulle opetusohjelma toimi sinulle.

  David