Tiistai 29 heinäkuu 2014

Muuntaminen Corel Painter Paperin laatu osaksi Pattern

17 marraskuu 2009 by
Arkistoida Papers

Minun Pattern Kynät Plus (ja malli Kynät Glow) harjalla kirjastot (ladattavissa tällä sivustolla) on variantti nimeltä WYSIWYG Paper Extractor. Tässä opetusohjelmassa minä näytän sinulle, miten käyttää tätä variantti poimia mitään ladattu paperin laatu ja sieppaa että tekstuuri Painter malli.

1. Valitse WYSIWYG Paper Extractor Variant

media_1258418481077.png

Ladata joko Pattern Kynät Plus tai Kuvio Kynät Glow harja kirjasto ja valitse WYSIWYG Paper Extractor variantti Brush valitsin.

2. Valitse Paperin laatu konversiokeskuksen

media_1258418827966.png

Tässä esimerkissä olen valinnut kontrastikas Random Halkeamat paperin Ekstrat> kontrastikas Textures paperi kirjasto. Jos sinulla ei vielä ole tätä kirjastoa Painter Sovellus asentaa levylle, resursseja voi ladata Corel verkkosivuilla.

Varten muuntaminen kuvio, on tärkeää huomata, että laatta mitat muuttuvat paperi asteikon arvo muuttuu. Tässä esimerkiksi lisäämällä paperi mittakaavassa 115 prosenttia (oletusarvo on 100 prosenttia), mitat laatta ovat muuttuneet 294 Rivit (vastaa 294 pikseliä korkea) ja 294 Pylväät (vastaa 294 pikseliä leveä).

Ulkonäkö tuloksena malli on sama kuin kuvattu kirjassa esikatseluikkunassa. Ennen syömällä malli, se on myös mahdollista kääntää paperia (tummia alueita tulee valo, ja vaaleat kohdat näyttävät tumma), klikkaamalla päinvastaiseksi Paper painiketta Papers paletti. On myös mahdollista säätää paperin kontrastia ja kirkkautta arvoja, käyttäen vastaavaa sliders palettiin. Muista kuitenkin, että lähteenä joidenkin Pattern Pen Plus vaihtoehdot on kaavaa kuin peittävyys, joka vastaa valkoisia alueita siveltimen veto jää läpinäkyvä taustalla pikseliä, jolloin mahdollinen parempana korkea kontrasti rakenne.

3. Luo uusi Painter asiakirja

media_1258474501277.png

Käyttämällä Rivit (pikselin korkeus) ja kolumnit (kuvapisteleveys) arvot Papers paletti, luo uusi asiakirja Painter, tässä esimerkissä 294 pikseliä leveä ja 294 pikseliä korkeus 72 ppi.

4. Puran Paper Laatta

media_1258473924771.png

Edellä kuvakaappaus, olen käyttänyt WYSIWYG Paper Extractor variantti oletusasetukset ja maalattu valitun paperin laatu suoraan kankaalle aiemmin luotu asiakirja. Nyt on mahdollista nähdä pienen otoksen alueen alkuperäisen tekstuurin edustettuina kirjassa esikatseluikkunassa joka on siirretty uuden asiakirjan.

Huomaa, että kun maalaus rakenne, olkaa varovaisia ​​sen varmistamiseksi, että rakenne on siirretty kokonaan, aina reunat kankaalle. Maalata samoilla alueilla tarvittaessa toistuvasti, jotta voidaan kattaa.

5. Capture Pattern

media_1258476250417.png

Kanssa tekstuuri maalattu asiakirja on avattu, valitse Capture kuvio kuviot paletista flyout valikosta.

6. Nimi ja Save Pattern

media_1258476617862.png

Capture Pattern valintaikkuna, käytä Bias asetuksena 0 prosenttia, nimi kuvio (Olen päättänyt käyttää samaa nimeä kuin alkuperäinen paperi), ennen kuin valitset OK.

7. New Pattern Käytä

media_1258477037432.png

Tässä kuvassa, olen maalattu uusi malli tekstuuri käyttäen Pattern Chalk 70 variantti minun Pattern Kynät Plus kirjasto.

Kun käytät WYSIWYG Paper Extractor variantti, huomaa, että pääväri asetetaan automaattisesti valkoiseen, ja lisävärinsä musta oletuksena. Siksi, kun valitset toisen variantin maalata, joudut luultavasti valita eri tärkein väri Värit paletti.

Vaikka olen lisännyt mukautetun malli oletuksena Pattern kirjastoon, se on hyvä idea luoda mukautettuja kuvio kirjastoja ja siirtää muokatun kuvioita näihin kautta,. Pattern Mover-valintaikkuna (katso minun erikseen lähetetyt "Työskentely Maalarin Pattern Mover").

Osuus

Kommentit

2 Responses to "muuntaminen Corel Painter Paperin laatu osaksi Pattern"
 1. Pauline Musta sanoo:

  Minulla oli nopea harrastella eilen David kanssa WYSIWYG linko ja tykkäsin mutta kokonaisuutena, Pattern Kynät on paljon potentiaalia ja kannattaa tutkia tarkemmin! Kiitos tuutin täällä ja harjasetti ......!

  Slainte
  Pauline Musta

 2. harjalla sanoo:

  Pauline Musta : Minulla oli nopea harrastella eilen David kanssa WYSIWYG linko ja tykkäsin mutta kokonaisuutena, Pattern Kynät on paljon potentiaalia ja kannattaa tutkia tarkemmin! Kiitos tuutin täällä ja harjasetti ......!
  Slainte
  Pauline Musta

  Kiitos positiivista palautetta, Pauline, ja myös kerroit minulle opetusohjelma työskennellyt sinulle.

  David